Passat R36 Fälgval. hjälp!

är lite kluven. har kvar mina gamla 19" efter audin som satt klockrent på den. men är lite skeptisk till att dom ska sitta bra på passaten. för original r36 fälgarna sitter ju så bra . Vilka ska man ha på ?



Svar på inlägget: Passat R36 Fälgval. hjälp!



sista bilderna,,, skitsnygga på din r36a


Dom svarta fälgarna blev riktigt bra på bilen tycker ja! Alt nr 2 säger jag!


Inte original R36-fälgarna, men de andra helt klart ska du ha på! Det är bara att montera och testa och upp med bilder när de verkligen sitter på bilen - lägg sen upp nya bilder i flera olika vinklar så vi får se


alt nr 2!!! blir assnyggt!


Ingen av dom föll mig i smaken. Du hade en budget på bilen o den är väl inte sprucken? Så ta dom pengarna o lägg på feta fälgar Varför inte BBS CH-R


men nu väljer jag mellan dessa 2 ju. jag frågade inte om andra fälgar peter


De fälgarna är verkligen jättebilliga *not* Dock väldigt feta - BBS-fälgarna ! Han har ju fälgar från förra bilen - varför ska han då köpa nya ? = ) när han kan välja mellan R36 fälgarna och de han hade på Audin.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka