Xenon konventera saab 9-5 02a

behöver lite hjälp har tänkt att köpa xenon till min bil. har min bil canbus? måste man ha ett canbus kit eller man kan köpa vanligt slim vad för nåt ska man ha 35w eller 55w ??



Svar på inlägget: Xenon konventera saab 9-5 02a



Om du har lampvarning i din bil så ska du helst ha ett canbus kit. 35w om det är till halvljuset. Helljuset kan du ha vilket som.


Finns även ballaster med inbyggt canbus dock är detta olagligt och farbror med blå hatten gillar inte detta, i helljuset funkar dock bra, 55w i hel, sen kan man ha 35w i halv(olagligt alltså) om man inte har aktiv nivåreglering i ljusen!! i bes får man 2a!


som snubben sa där uppe, har du en lampvarnare i bilen vilket jag är säker på att din skitta saab har robin skämt å sido, kör till mekonomen och handla tre kit med cambus 55w 8000k, hade gjort sitt på din saab


på dessa saabar ska du ha canbus system, dom är väldigt känsliga och vill gärna jävlas.


vad jag vet så har jag lampvarning kopplar jag ut en lampa kommer där upp att vänster lampa är kass tillexempel måste jag då ha canbus? har tänkt ha 35w men där är en som säljer et kitt h7 han hade bara 55w balast kvar men så sa han att man kunde ha 35w lampa i så lyser det ungefär 45w kan man ha de ? är 8000k för mycket ?


Kanske bör du titta på detta innan du gör någonting. http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=157573


du ska ha canbus på din bil... tycker nog att om du kör en 35w lampa på en 55w ballast så blire 55w,, tycker också allt över 35w är för mycket för halvlyset,, man bländar rätt bra då.. 8000k är ju rätt blått,, och är ju en smaksak,, jag gillar mest 5000k är som vitast då..


njae en lampa är alltid en lampa, en lampas watt kan du inte ädra på, säger ju sig själv? balasten ligger på 55w och en lampa på vad dem nu ligger på, såvidare jag inte är helt ute och cyklar? Och tycker helt klart du ska köra på 55W 8000k annars ärre ju inte lönt, kostar ju lika mycket ? ser mycket bättre, är mycket snyggare, DOIT!


Lite lotteri de där, ibland kan du koppla in xenon på 9-5 utan felsigna och ibland plingar de som fan I min kör jag dock utan canbushistoria, funkar fint de Kan säga att 35 watt duger gott o väl och är lite snällare mot dom som du möter!





ne lampans 35w ändras inte,,, men matar du in ström som för en 55w lampa så kommer 35w lysa starkare och gå sönder fortare,,,


så jag måste ha ett 35W canbus? för annara har jag en sida där du kan få vanliga slim till jätte bra pris men vet inte om det kommer gå vad mena du med att det kan plinga och sånt


Att det plingar och kommer felmeddelanden på halvljuset kanske? Och ja du ska ha ett canbus kitt om du vill vara säker på att slippa felmeddelanden!


Exakt de jag mena, flummigt formulerat bara


ja okej tack för info





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka