Tips ang. lackering av stänkskydd (S70) *Färdigt, foto i tråden*

Skiljer mellan olika varianter, men det ska stå på burken.



Svar på inlägget: Tips ang. lackering av stänkskydd (S70) *Färdigt, foto i tråden*



Står inget, men läste 5-10 minuter i en tidigare tråd. Lagt 4-5 lager grundfärg nu. Ska torka i 2-3h sen blir det våtslipning och lack!


Fick åka till Mekonomen och köpa lack där.. Den burken jag köpte hos Bildeve spottar ut färgen i droppar och läcker under munstycket!! Vilken jäkla röra alltså.. Färgen från Mekonomen var inte bara dubbelt så billig per liter, den var även mycket bättre att spraya med.. Men det har blivit lite konstiga "bubblor" i lacken. Ska fota och visa.


Klarlack kvar nu bara. Vad tror ni, är det godkänt? Jag är lite sisådär över resultatet..


Ser bra ut på bild för att vara hemmalackat utan box och spruta... blir nog inte så mycket bättre än så med sprayburk och garaget...


Tack, känns bra att höra! Såg genast mycket bättre ut när jag fick på klarlack också. Ska fota när de har torkat


Resultatet: Får väl vara ganska nöjd ändå.. Trots allt första gången jag gör detta och dessutom med sprayburkar i förrådet. Ett lackbås med riktigt spruta hade inte varit fel!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka