Burk spray till list på Volvo!

Tjenare! jag har en list på min Volvo 740 som börjar tappa färg av stenskott. Listen sitter längst ner på sidorna av bilen, är det möjligt att sätta någon tejp bit över listen så att man inte sprejar på lacken? Tror ni att svart spray färg på burk fungerar? Det är ingen fin åk tänkte bara göra den lite finare Tack!



Svar på inlägget: Burk spray till list på Volvo!



Sparklådan? Jadå, bara maskera där du inte vill ha lackat, maskera gärna för mycket än för lite Sedan bara damma på några lager lack, men se till att det är rent bara innan (inget smuts, fett, asfalt osv) Lycka till


Okej tack! precis Sparklåda, var lite lost när jag skrev inlägget hehe men det ska jag göra tack som F*n! /Patrik


Det finns särskild svart bodyspray som du kan använda, lite tåligare än vanlig bättringsfärg kanske. Annars kan du ju passa på att färganpassa trösklarna med bättringsfärg, kommer se lite stiligt ut (vanligt på 940s från fabrik) men kanske svårt att få till det riktigt bra mot bilens färg i övrigt. + att det kanske kostar mer än det smakar om du tex köper Volvos små bättringsfärgssprayburkar.


Kan rekommendera Hagmans bodyspray som är riktigt bra.


Tack för svaren! ska testa det! uppskattar det verkligen tack!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka