Inkoppling av angel eyes på bmw e34

jag har köpt angel eyes till min bmw e34 från http://www.schmiedmann.se det är två kontakter som ska kopplas in men vart sitter dom kontakterna? och sen är det ju en plus och en minus någon som kan hjälpa mig. här är kopplings schemat jag fick med. har noll koll på sånt här. men det ska väl inte vara så svårt? http://img411.imageshack.us/img411/294/dscn0788.jpg mvh



Svar på inlägget: Inkoppling av angel eyes på bmw e34



ingen som vet?


Tjena. Jag var inne och kollade på länken, och det såg ju bus-enkelt ut! Jag vet inte hur mycket som var färdigkopplat av din el-installation som du köpte av Schmiedmann, men tricket är helt enkelt att du skall koppla in så att dina Angel Eyes går på ett relä, och inte belastar den vanliga strömbrytaren. Beroende på hur färdig el-härvan är som du fick med, skall du antingen bara se till att ström-mata reläet från batteriets plus, samt jorda det i karossen med en anslutning (kabelsko med ring, fästes i skruv etc). Därefter skall du använda en av kontakterna till det ursprungliga p-ljuset, och ansluta angel-eyesen i den, så funkar dessa när du har igång p-ljuset. Kör hårt. /Fredrik


okey det är ju hela angel eyes strålkastare som jag ska sätta dit inte bara ringar. asså alla sladdar sitter ihop 2st kontakter sätter man ju in i strålkastarna sen är det ju 2st kontakter kvar som man ska koppla in någonstans men vet inte vart?? och sen är det ju en plus och minus . och sen är det ett relä man fick med.


http://www.schmiedmann.se/5_serien/e34/ . inkers.htm Svarta strålkastare angel eyes som jag har köpt lite längre ner på sidan .


Hmm....Du har väl en kontakt för hel-ljuset, en för halv-ljuset, och sen har du väl den sista för det gamla P-ljuset? Det är isåfall där du skall koppla in angel-eyes:en.... Om du saknar P-ljus-kontakt ur bilens härva, kanske du skall leta upp dom kablarna först och främst. Jag tror att det blir självklart när du väl hittar kontakterna!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka