Angel eyes redchrome lagligt?

Jag tänkte höra nu eftersom jag är ny med både bilar o på denna sida. Är det lagligt med angel eyes redchrome iochmed att det ger ett rött sken? Ringarna runt om ger ju vitt ljus men bakrunden ger ju rött. Och sen ville jag veta om märket FK är bra och vart man ska inhandla angel eyes isf me bra kvalité och till ett rimligt pris, tack på förhand.



Svar på inlägget: Angel eyes redchrome lagligt?



Gult/vitt framåt. Rött bakåt. Det är vad som är lagligt. Och FK är, till viss del, ett lågbudgetföretag med billiga grejer, men de tycks också till viss del göra bra grejer också. Har inte så stor erfarenhet av dem, men åjovars. Grejerna finns bland annat på www.h2mracing.com.


Så i andra ord är det inte lagligt? Tänkte att det kunde ha varit fett till röda färgen på bilen. Jag undrar mest vad som är "rekommenderat" till en VR6a. Okay, ska kika sidan


Rött torde vara ganska olagligt framåt ja. Är dock inte så hemma på Vw så, den frågan ger jag hellre bort till andra.


Alltså min kollega på jobbet säger att ifall sin bil är importerad från tyskland får den ha t.ex xenon och ha en kompressor.. Och jag är inte alls kunnig och det kanske inte du heller är, men någon får gärna ge svaret.. Kanske borde typ topic då Men iaf, jag såg att det var 200:- billigare på www.mhstyling.se än www.tillbilen.se Någon som har nån koll på ifall det är samma grejer vi pratar om, kvalité osv, och hur pålitliga och frakttider är? Många frågor.. Tack på förhand.


De är ingen fara med dem lamporna. Reflektorn är av krom så de ger vanligt ljus framåt. De är bara runtom reflektorerna det är rött. Syns tom på bilderna ju.


Ingen fara. men ändå olagligt


Alla aftermarket lampor är ej lagliga enligt besiktningen även om dem är så kallade "E-märkta" tyvärr är det så.. men har du tur bryr sig inte besiktningsmannen om detta !





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka