Rost skada på bagage lucka tips och råd

Tjenna, jag har fått lite rost på min bagagelucka och nu har jag kommit till skott. Nu ska rosten bort helt enkelt. Men jag är lite osäker på hur jag skall gå till väga för att det skall bli ett bra jobb om jag bara behöver slipa och lacka på eller om jag måste ha spakla eller rost skydd så att det håller. har dock aldrig lagat rost tidigare. Någon som har tips eller råd om hur jag skall gå tillväga så vore tacksamt.



Svar på inlägget: Rost skada på bagage lucka tips och råd



Håller på med min bilen också... massa rost. Slipa ner med fin sandpapper tills du kommer till metallen. Det ska vara ca 1 cm runt rostet. När du har kommit fram till metallen så börjar du med grundfärg så att det inte rostar igen och sen färgen du vill ha. Rätta mig om jag har fel. Är ej 100% men det är så jag gör, är dock inte klar.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka