Byta Bakljus Volvo 850

Tjenare! Överlycklig grabb här på 18 år som tog körkortet för 40 minuter sen!!!!!! B-) Men nu till frågan! Om man ska byta till 95-ans bakljus på Volvo 850, är det bara lamporna som ska bytas eller hela bagaget eller hur fungerar det?



Svar på inlägget: Byta Bakljus Volvo 850



Det räcker med att ni köper "lyktorna" Sedan är det bara att slänga på. Reflekrampen behöver ni borra 2st hål till


stämmer bra det...2 extra hål bara....se till o få med lamphållarna med bara....har ett extra set liggande till salu med alla dom 3 delarna....


Har bytt till nya baklampor utan att borra några hål? Hålen till skruvarna som håller rampen finns ju innanför dem små delarna av bakljusen som sitter på själva luckan.


Bytte också hela kittet på min gamla bil utan att borra några hål . Var borrade ni hål någonstans och varför ? Mittrampen sitter ju med 2 skruvar på vardera sida och med dubbelhäftande tejp på den biten som går under nummerskylten. För att komma åt muttrarna som håller de bitarna som sitter på bakluckan,behöver man man lossa lite på backluckan innerklädsel. Grattis till kortet förresten


Okej men det är väl ingen konst att få tillbaks klädseln? Tack för gratulationen, känns grymt. Fyllde 18 igår, spika teorin samma dag och uppkörningen dagen efter B-)


Nejdå klädseln sitter fast med några plastpluppar,som du säkert kommer på hur man får bort dem. Jag har glömt det


vet inte om det är samma på alla men kompisen var tvungen att göra det på sin 93a....


Japp precis även jag var tvungen att göra det på min 93a.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka