Montering av xenon på v70 -06

Någon som har tips på hur man lättast monterar xenon på min V70 från 06? Är ganska trångt mellan motor och lycktor, nån som kan förklar hur jag smidigast gör installationen? tack på förhand /Danne



Svar på inlägget: Montering av xenon på v70 -06



Vet inte exakt hur det ser ut på v70 från 06, men på min s70 från 99 så har jag satt ballasterna på motorkåpan under motorn och dragit sladdar upp till strålkastaren. Ingen svår installation bara man vet vad man gör;)


Jag satte mina balaser under balken. Lite mer jobb, men gött o slippa dem


Inte lätt för andra att knycka dom heller:rolleyes:


Trångt? tycker de är gott om plats där, jag gömde mina ballasters ut mot innerskrämarna tryckte in dom mellan luftboxen och skärmen och mellan databoxen och skärmen på andra sidan


Men hur fick ni dit lamporna i lamphuset? man verkar ju måsta ha kvinnohänder om man ska komma åt =/


Har du klarglas halogen nu va? som du vill xenon konvertera? xenonkonvertringen är ju som att byta lamporna eller hur stora händer har du?


Annars kan du ju alltid plocka loss lamporna om du har kablar som räcker om du tycker att det blir lättare;)


PMPerformance: långa armar och händer som en ladugårdsdörr ) Lol. Har klarglas framtill som jag vill konvertera C_A_T: plocka loss har jag försökt göra, Två skruvar upptill på lampan men sen hittar jag inte nån fler skruvar?


Vet ej hur det ser ut på din bil, men om det inte lossnar så sitter det säkert fler. Mitt tips är att du köper dig en Haynes verkstadshandbok för volvo v70 och för din årsmodell. Där står det mycket detaljerat hur man utför vissa saker bland annat hur man tar loss en strålkastare;)





Du får använda en spegel det brukar jag göra när jag monterar på en V70 eller liknande





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka