Kofångare Volvo 855, Demontering

Nu är det så här att jag har börjat montera ned min bakre kofångare och har precis borrat ur alla popnitar som sitter i hjulhusen och har även skrivat hoss de torxskruvarna som sitter i underkant på kofångaren (precis under dragkroken). Problemet är nu att jag inte kan se vart den sitter fast, har tittat under bilen på insidan men ser inget som sitter fast, på den främre kofångaren satt två bultar i några fästen. Nu kommer jag till min fråga, Hur gör man för att få loss detta och finns det något annat ställe där det sitter fast? Sitter det på insidan eller på utsidan? Kanske i bakluckan? Är tacksam för alla svar, spekulationer och tips! MVH Lägermark



Svar på inlägget: Kofångare Volvo 855, Demontering



Jag har nu hittat de två bultar som satt i varje sida, ena sidan har en bult som sitter innifrån bakluckan och den andra sidan har en bult på undersidan av bilen. Men nu sitter den fast nogonstans i överkant på kofångaren precis i öppningen av bakluckan, vad är det jag har missat tro?


Dom två 14mm bultarna en på var sida. Vänster sitter precis ovanför slutröret.


Jag hade tänkt säga, att det nog är bara att dra utav bara helvete..men..ska nog passa mig för det, utifall man själv har glömt någon detalj för att få lös den där historien. Minns dock ingen annan..men. Menmen.


Precis som mickecorrado säger så sitter de 2 skruvar på insidan av stötfångaren sidor. En tar du inifrån bagaget och en på utsidan.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka