Solfilm till Audi A4 2,0T QUATTRO 2006 B7

Alla bilproffs där ute! Har ni några bra tips vad man kan göra för kul med rutorna! Pratade med solfilmsohlsson och han hade solfilm i steg 1-5! Ska man köra 4 bak och 1a fram, eftersom det är olagligt med solfilm fram! Eller är det lika bra och sk*ta i det fram?



Svar på inlägget: Solfilm till Audi A4 2,0T QUATTRO 2006 B7



tror nog inte du får farbror efter dig med steg 1 fram..sett rätt många bilar som permanent tonat fram steg 1-2 och det verkar ju som om dom klarat sig borde du med... men rekomenderar enbart steg 1, dont play with fire liksom


Tackar och bockar! Har beställt tid nu! Vad tror ni om toning 1 fram och 4bak?


Lite svårt att säga, vad menas med steg "#" ? är 1 ljusast och steg 5 mörkast då eller? Visst det blir snyggt tror jag iaf, men försök att matcha toningen så mycket det går , dvs 1 "steg" som skillnad på rutorna bara, Så blir det som bäst.


Hej! Tack för ditt svar! 5 är mörkast och 1 är ljusast, right!! Eftersom jag har sedan modell så kommer jag tona 3rutor! du tror att det kommer se konstigt ut när om jag skaffar 4-bak och en 1a fram ?. skaffar ljus toning för att inte reta farbror blå allt för mycket...





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka