Wv corrado vart kan ja köpa?

hej! jag är nybliven corrado g60 ägare! första bilen jag någonsin ägt desutom men nu är de så att de finns en del skönhetsfel på den... tex spruckan vänster front lyckta. rost på huvkant och backlucka. vart kan man få tag på en lyckta eller 2 st nya (styling) och kan man fråga en autoriserad wv verkstad om färg? tacksam för svar! Mvh Beckval



Svar på inlägget: Wv corrado vart kan ja köpa?



Till att börja med heter det Volkswagen alltså VW. Här hittade jag ett par riktigt nice framlyktor som kommer göra det fuktigt i trosorna på alla brudar! http://www.typ-17.de/product_info.php/i . rrado.html 199 euro får man väl anse vara billigt. MVH. Alex


lackstift kan du köpa hos din lokala VW-återfärsäljare, kostar några tior, dock skulle jag inte laga rost med det. en originalstrålkastare kan du säkert hitta på skroten, och eftermarknads fins på tex realcar.


Angående rosten så är det bättre du hittar en bättre huv och bagagelucka i sanna färg istället för att hålla på att spraya och jävlas det kommer inte se bra ut!


ska du vara ordpolis så kanske du ska kolla ditt egna först?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka