Råd och tips vid styling av e36 328 touring

Hallå! Har skaffat mig en e36 328 touring 95a! väldigt nöjd med mitt köp! Har nu lite funderingar angående utseende , vill gärna ha lite tips på bra sidor osv osv. Eftersom bilen är helt original, ingenting är gjort på den. 1. Vita blinkers runt om?, någon bra sida till det? som har bra passform och till bra pris? (paketpris kanske) ska då passa till en touring så klart smile 2. Sen om ni har några erfarenheter av eget tillverkat avgasrör efter caten? , är det svårt? tänkte om man köper en slut ljuddämpare kanske en "DTM". funkar biltemas grejer till det? Eller man ska köpa ett färdigt efter cat? dock dyrare men det kanske ni rekommenderar ist? så fall vilket smile Skicka gärna länkar på bra sidor! evigt tacksam ! Mvh Honken!



Svar på inlägget: Råd och tips vid styling av e36 328 touring



Tjaru. Blinkers och skärmblinkers köper du på Biltema såklart! 169kr/st för blinkers, 109kr/par för skärmblinkers.+ lampor 40kr.


dra bort vaacum slangen i slutröret och låt rören vara helt öppna hela tiden..ökar ditt välbefinnande en aning samt ger bilen lite mer ljud på tomgång.:-) Sedan vita blinkers givetvis.. Tona och sänke den som en tysk..lågt.. Finns mängder med bmw styling..men bara ett fåtal saker som är "rätt". killarna på autopower forumet vet en hel del...


På med ett m paket, vita blinkers runt om, coilovers å ett par 18" Style 5 fälgar så har du en riktigt nice bil. Appropå avgassystem så rekomenderarjag att köpa ett färdigt och lite dyrare, då iaf e36an är ganska känslig. Risken är att bilen kommer gå sämre om du köper ett billigt eller bygger eget.


Låter ju bra ! dom passar perfekt eller ?


Jasså det funkar? , låter mer som grejerna kommer gå sönder? Tona å sänka är planerat ! ah får höra med dom !


Coilovers är väll ganska dyrt eller? Hur bli det om man bara köper en sänkning med fjädrar ? 60 fram 40 bak? eller det pajar komforten totalt?


njae finns helt okej satser för 2000ke där ute. om jag säger såhär. all typ av sänkning pajjar komforten. 60/40 blir helt okej, dock är risken som på alla kombi bilar att du måste byta stötdämpare bak samntidigt. allt för många struntar i detta och får ännu sämre komfort. och ska du göra det så är du uppe i pengar som kostar mer än ett par coilovers. nackdel med coilovers= kan vara ganska hårda, fördel= går att ställa höjden som du vill ha den.


Kolla in schmiedmann.se så hittar du nog lite fina grejer


Väcker liv lite i tråden igen! Kan få Bmw orginal sidokjolar M3 och en Bmw orginal M3 Coupe bakspoiler till ett bra pris suttit på en coupé Frågan är då passar dom till en touring eller det kan jag glömma? mvh





Lånar också tråden lite, vet att det inte sitter i rätt forum men prövar ändå... Hur är touringen mot coupén i väghållning? Har planer på att köpa en men vill inte vara besviken med mitt köp i väghållningsväg så att säga. Då pratar jag givetvis om en sänkningssats och ett par schyssta mackor runt om! Mvh


Jag upplever min touring lite mer svajig på vägen.. kan dock berå på dåliga bakdämpare eller likande


hm, det var ju tråkigt o höra, var verkligen inne på att köpa en, men om man blir missnöjd med väghållningen går det ju fett bort... Hatar att köpa bil, svårt att hitta vad man vill ha för bil...


Tycker du ska köpa dig en touring ändå, sätt på ett par fina coilisar så är det nog inga problem..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka