Mustang GT -05. Vart hitta/Hur bygga om dessa framlampor som på bilden?

Kära vänner på Garaget. Har tröttnar något enormt på mina framlampor som suttit på bilen sen jag köpte den. Har nu bestämt mig för att köra på eget stuk dock. Så jag surfade runt lite och såg en häftig grej från staterna. Dessa framljus utan ytterglas gjorde mig väldigt upphetsad. Har inte sett någon glida runt så i Sverige, så jag undrar om ni kanske vet/känner någon som kör med det stuket? Eller om det finns någon firma utomlands som gör dessa modifikationer och säljer klara delar till just Mustang GT 05-09. Sökte även på "CDC-style open headlight buckets mustang gt" på google och hittade fram till denna tråd. http://mustangforums.com/forum/2005-201 . eware.html Något som gjorde mig ännu mer sugen på att köra på detta stuk. Skulle uppskatta all hjälp jag kan få med att hitta mer info om detta stuk på framlampor. PS: Ebay verkar inte ha några kompletta lamp-kit med detta stuk. Har letat men kanske inte tillräckligt.



Svar på inlägget: Mustang GT -05. Vart hitta/Hur bygga om dessa framlampor som på bilden?



Helt klart udda Men kan inte låta bli att undra hur reflektorerna ska må efter sommar med dedär..


De verkar ju ha skyddsglas. Så, why not?


Ser ut som biltemas tripod lampor..


Om de funkar så kör på't udda å rätt fräkt


Helt rätt, finns att köpa på Biltema. Dom finns i två storlekar: 5 3/4" & 7".


Jag behöver artikelnummer till dessa lampor, eller i bästa fall om man kan hitta dessa på nätet. Har sökt utan någon framgång. Hade uppskattats något enormt.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka