Golf mk2 frågor

fråga 1:funderar på om golf mk2:ans dörrar, det är ju olika på 86:an och 91:ans dörrar men passar 91:ans dörrar rakt på en 86:a ? skillnaden är ju rutorna som är 2delade i 86:ans dörr + backspegelns placering medans på 91:an så är det 1 del = snyggare fråga 2:ska montera 91:ans stötfångare på min 86:a, måste jag modda nått eller passar det rakt på? fråga 3:hur fäster man skärmbreddarna som man beställer typ på meca? kan tilllägga att jag har en 86:a som jag håller på att fixa till och har en 91:a som jag har som reservdels bil, därav dom lustiga frågorna tacksam för svar ps. Följ gärna min projekt tråd http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=221477



Svar på inlägget: Golf mk2 frågor



de e inga som helst problem att ta saker från en 91a å montera på en 86a.. de passar. skärmbreddarna skruvas på insidan av skärmkanten eller så limmar man dom.


okej, tack för snabbt svar


lugnt har meckat med MASSOR av mk2 så..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka