Passar fälgarna till min bil tro?

Tjena! Jag ska ev köpa nya fälgar till min Range rover Vogue. Jag trodde att fälgarna från Range rover Sporten passade men jag har också läst att de inte passar.... Är det någon som vet vad om gäller? De har enligt uppgift samma bultcirkel och samma krav på ET och mig veterligen samma nav storlek...... Vad [censur] kan då vara skillnaden? Någon som vet? tacksam för svar mvh Monne



Svar på inlägget: Passar fälgarna till min bil tro?



Enda jag kan tänka mig då är att det är andra bromsar så att ok eller så tar i, annars kommer jag inte på något som kan ställa till det.


Jo det har jag sett skillnad på dock. Skivorna är olika stora och bilarna kräver olika stora fälgar men det bör väl inte spela någon roll i mitt fall då det minsta jag ska ha är 22" Tror att det är vid 18" gränsen går..... mvh Monne


Vad har sporten för originaldimension? Det kan ju hända att originalfälgarna från en Sport inte passar, att det är vad som avses?


Tror att 18 är standard sen att det finns tillval till 22" samma sak för voguen dock att man även kan ha 17" mvh Monne





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka