Byta till c70 kofångare på min v70!!

Sitter o funderar på att byta till c70 kofångare på min v70 som sagt, Det största frågan jag har, vad skiljer de olika åt, fästen passform o det?? Nån som har nån bra bild på hur de ser ut?? Mvh



Svar på inlägget: Byta till c70 kofångare på min v70!!



Ingen som har en aning om detta?


Så vitt jag vet så passar dom till 99%! Jag vet att när folk monterar R-front på C70 så diffar (saknas) det c:a 0,5 cm vid bakkant av stötfångaren mot skärmkanten, så jag antar att det blir samma sak (fast tvärtom förstås) om du monterar C70-stötfångare på en V70! Knappast nå´t man tänker på iaf skulle jag tro... //Brådhis


Jag tror som "Brådhis" säger.. Men jag tror dock nte det blir så vackert..


har sett en v70 med C70 front och de såg bra ut


Tackar för svaret, får se om det blir av, Va inte så enkelt o hitta en c70 kofångare som jag trodde..


Kommer det inte se galet ut med en såpass "rund" front på en annars kantig bil? Skulle vilja se det iaf.


E inne på det med, men vem vet det kanske livar upp det hela lite. Om inte annat så blir det lite skillnad på utseende, istället för att köpa r front.


Hittade denna bilden i mitt bildarkiv .Kanske hjälper till beslut Är en V70 och 2 st S70,med C70-kofångare på den i mitten.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka