Lätta Volvo 244.. Besiktning?

Har funderat ett tag nu och har fastnat för tanken med att rensa bort så jag bara har ratt, framstolarna och mätaren på rattstången.. Men fick höra det skulle kunna bli problematiskt med att jag plockar bort hela "Plasthölje (handfack/instrumentpanels hölje)?" vid besiktning. Vad gäller egentligen.. eller är det bara så att det inte ska finnas något vasst där inne?



Svar på inlägget: Lätta Volvo 244.. Besiktning?



bästa är nog att åka till din bilprovning och fråga. Alla verkar ju vara olika petiga


Exakt samma som jag tänkte göra med min, men jag vågar inte innan besiktning.. Så nu har jag ställt av den och väntar på besiktningsperioden. Så att jag kan besiktiga och sen rensa allt. Jag tror att för att besiktiga en bil som är reggad för passagerare så måste du ha säten och bälten. Allt detta tänkte jag ta bort, därav att jag väntar..


Jag har inget emot ha passagerar stolen kvar men de svåra är just att tabort plast skräpet framför stolarna.


ska vell inte vara nå problem så länge man har hastighets mätare allt sitter fast och alla bälten för samtliga platser finns kvar även om tex själva baksätet är borta men bara ringa bes gubbarna så får du veta hur noga de är


Får ringa dem imorgon och fråga.. men de lär väll gnälla på om att man ska låt bilen vara xD


tror ja inte 240 är så pass gammla nu hade nog vart väldigt mkt värre om du hade tagit en 97 och uppot


Tja har ju inga airbags att bråka om, fast plast/gummi kanterna räknas säkert som skydd på den här gamla kärran xD


Airbags kollar inte bes. bes går ut på att bilen ska va i trafiksäkert skick för andra . så länge bromsarna fungerar alla lysen är som de ska hela bilen inte är sönderrostad alla bälten finns kvar och bilen uppfyller alla miljökvrav så lär den gå igenom.


Bara ut å riva då xD





Kapa först fråga sen, blir roligare så:-)





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka