Uppfräschning av skinnstolar!!

Har nu lyckats hitta fram/baksäten i skinn till min kombi. Nu undrar jag vart man kan lämna in förarstolen för att få den i ordning sydd med nytt skinn.kan de vara påtal om någon stor kostnad m.m ? Alla förslag och tips mottages! Mvh



Svar på inlägget: Uppfräschning av skinnstolar!!



Eller om det inte är allt för stora skador så kan du ju prova att sy ihop själv. Använd någon grövre björntråd. Sen är det bara köra med skinntvätt och balsam. Eventuellt skokräm innan. Enkelt och billigt. Annars får du söka efter närmaste sadelmakare (oftast dyrt).


Låter som en idé men jag var ju ingen höjdare i slöjd Lyckades inte ens få mitt symaskins kort så Hört att de ska vara dyrt men jag får la se vad jag tar mig tilll


Jag är inte heller någon höjdare på att sy. Men brukar lyckas, så länge det är mindre som skall sys. Tips är att ta av klädseln, sprätta bort det gamla (om det är hål), klippa en ny bit och sy dit den med klädseln ut och in. Då får du en snygg söm. Gäller även om du bara lagar en söm.


Som tur är äre ju bara förarstolen men de är ju en klassiker. plus att den är svart


Då gör du som jag gjorde på min. Kräng av, laga, tvätta, skokräm och sedan balsam. Som ny!


http://www.colorglo.se/





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka