Bilder på egenlackade lister

Jag vet att det finns 100 trådar om lackade lister. Men jag skulle vilja ha lite tips och råd tillsammans med bilder på resultatet. Gärna med info så som grovlek på slippapper, Märke på grund, lack m.m. Har planer på att lacka mina på plats och bara maskera runt. Jag vet att det blir 100ggr lättare att köpa nya lister och lämna till lackerare men det är inte det jag vill veta. Jag vill se resultat från folk som gjort det själva med en kort liten beskrivning. Tack på förhand !



Svar på inlägget: Bilder på egenlackade lister



Kolla på min Saab 9-5 den har jag lackat listerna på. Jag tog bort sidolisterna men inte på stötfångaren för dom sitter fast så där maskerade jag och bara lacka på utan att slipa så det återstå att se hur länge det håller men klarlack la jag på ordentligt. Skulle nog rekomendera att slipa för att lacken ska fästa och hålla bättre.


Men var dina strukturerade från början eller var dem redan lackade ? Vad körde du med för produkter och i vilken ordning ?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka