Byta taklampa i bilen, Saab 9-3ss

Hej alla bilentusiaster, Någon som har någon erfarenhet om vilken typ av taklampor använder saab 9-3 ss modellår 03? Vill nämligen byta ut originala mot ett par som lyser grönt istället:) Tacksam för svar!



Svar på inlägget: Byta taklampa i bilen, Saab 9-3ss



BA9s tror jag. står det inte i instruktionsboken? är det svårt att ta ned armaturen och titta?


nej hittade inget där. Har läst att vissa har problem när dem byter ut det pga polerna. Jag kan inte mycket om det så jag skulle inte ens förstå vad som händer om inte lamporna börjat lysa:)


Du tänker byta till LED? Eller byta till vanliga färgade glödlampor?


tror vanliga glödlampor, tex http://www.stylingshopen.se/ba9s-12v-4w-tesb225.html skulle väl uppfylla min önskning:)


Så länge det är samma watt på lamporna du ersätter med ska det inte bli några problem att byta ut dom. Pilla ned armaturen och kolla vad du har för några som sitter i, sen är det väl bara o handla?


Hur pillar man bort dem? bara dra ut? vill inte direkt ta sönder något:)


brukar finnas en skåra eller liknande att pilla in en skruvmejsel i. har aldrig pillat med en 9-3ss. kolla i instruktionsboken, sådant brukar stå däri.


kollade lite, men hittade inget om hur man pillar bort den =/ får väl pilla lite själv


crap, dagens instruktionsböcker handlar väl mest om radion och färddatorn, vissa saker var bättre förr pilla lugnt, lycka till.





Det stog lite om belysningen men inte vilken typ av lampor det är osv..hehe tack:)





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka