Xenon till Golf II !!!

Vart lite sugen på att xenon konvertera min golf . men vet inte vilket kitt som skulle passa . Undrar nu om någon kan komma med bra tips på xenon-kit som kan vara bra att köpa. samt vad de finns för sidor och kolla på . Tar gärna emot direkt adresser till sidan med. Tacksam för alla svar Mvh



Svar på inlägget: Xenon till Golf II !!!



Man får ju inte länka till sidor på forumet, men man kan ju alltid klicka på reklamen. Det är väl h4 på golf2 så då ska du ha h4 bixenon, och max 35w anser jag.


Löjligt att man inte får länka här på garaget. hade velat ha både halv och helljus om de nu är möjligt att få, Har inte haft xenon förr så jag vet ej hur de funkar


Varför skulle man inte få länka?


Jag har köpt alla mina kitt ifrån vvmw.com billigt, bra, lätta att ha att göra med om det strular.


H4 Bixenon... Funkar fint i din golf, och då får du både halv och helljus i xenon.. Dessa "kit" hittar du överallt.. Seek and you will find! Massa Dumma Saker i Helsingborg har.. M. assa D. umma S. aker Can u see the hidden text?? Billiga och bra..!!


sån står det i reglerna. Tillbaks till ämnet. Med h4-3 får du hel och halv, xenon.


Vart?


läs mitt förra


xenonkungen.com har h4 bixenonkit





råder dig att inte köpa ett billigt kit, de misstaget gjorde jag och det slutade me att ja blev tvungen att köpa 2st nya kit för runt 2.5k och de vart PERF Om ja endå visste det innan ja beställde de billiga från kina, för ca 450 kr/kit. Jag valde humanhabit.se denna gång


vad är skillnaden mellan ett 450:- och ett 2.5k´s kit?


Har själv köpt alla mina "kit" från Stylit i helsingborg. Använt dessa i flera år utan problem, bra ljus, bra ljudbild och stabila. Priset säger inte alltid kvallite.


Ja menar inte ett kit för 2.5k, ja menade 2 kit eftersom ja monterade på hel å halv. Skillnaden e för de första kvallan, sen som Fredde skrev, ljusbild osv. Då ja hade mina billiga kit monterade så flimmrade ljusbilden. Den var väldigt ostabil. Sen slocknade en lampa ibland + att ja kunde inte få ut 100% ljusstyrka pga ballasterna. Nu då ja monterade de nya kittet så är ljusbilden stadig som ett berg + att jag får ut dubbelt så mkt ljus. De är bara ett råd för man vill ogärna köpa nya kit bara för de inte funkade bra. Bättre att göra de riktigt från början så man slipper jävelskap sen!


Köp på vvme. Köpte H4 bixenon där till min 945a jag hade, funkade perfekt de 2½åren jag hade bilen. Inget flimmer och bra ljus, samt bra pris. Skulle det bli nåt fel, så lämnar de garanti och hjälper dig. Mitt xenon jag har nu är köpt på ebay, även de funkar mkt bra. ca 220kr inkl frakt för 35w och 330kr för 55w och 2års garanti på dom var det. Ser ingen mening med att köpa dyra kit här i sverige, när man får flera kit till samma pris som ett, om man köper från utlandet. De funkar lika bra! (iaf de jag testat) Enda du bör tänka på är att inte köpa DC kit/ballaster, de är ännu billigare men har ofta flimmer osv, köp de bättre AC kiten, så slipper du flimmer.


Man måste ju vänta så länge. Ja du väljer ju själv. Vi har båda uttryckt oss om vad vi tycker å vet =p


vänta länge på vad ? Leverans? Från den säljaren jag köpte ifrån på ebay så tog det en vecka innan jag fick mitt paket. Från vvme, så brukar det komma hem till dörren efter några dagar, max en vecka.


Du gör reklam för humanhabit i flera trådar, varför?


Pappan: Japp, leveransen.. Jag fick vänta 6v på mitt skitkit som de egentligen kunde kasta ner i soporna innan de lurade mig på pengar. De är lika olika från person till person om man vill beställa från utomlands.. jag väljer personligen hellre inom sverige. Discokillen: Därför jag tycker dom levererar bra saker, bra kommunikation och bra priser/erbjudanden. Försöker bara göra det lite lättare för folk som vill/ska xenonkonvertera, de är bara tips som jag ger, sen är det upp till den personen att bestämma själv. Ger bara dessa råd för att jag vet hur de blev för mig, sedan då jag tesade från humanhabit så funkade det otroligt bra och jag slapp tänka på att de ska strula. Min tvillingbrorsa köpte även därifrån och det funkar lika klockrent. Därför rekommenderar jag dom!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka