Hur ska man styla till det i bilen, HJÄLP!!! Vill ha det frächt

allt går beroende på hur mycket pengar du vill lägga. kanske klä om lite dörr sidor, lacka om lite panel t ex, börja med eller nått



Svar på inlägget: Hur ska man styla till det i bilen, HJÄLP!!! Vill ha det frächt



En normal plånbok med pengar har jag, det ska vara fint. Vilken färg ska man ha för att färga instrumentbrädan ( Så den inte går av ) butik som har dörr sidor som man kan klä om? Skicka gärna bilder som ni har stylat om inne i bilen Tack


Svårt att säga hur man ska "styla en bil". . Alla vi har olika åsikter om vad som är rätt,fel, fult och snyggt. Men de flesta skulle säga, Nya fälgar,Sänka,Tona rutorna som STEG 1 Jag personligen skulle aldrig sätta på ett kjol-paket på en sådan bil ifall den inte ska byggas om helt, ifrån grunden. Så mitt tipps är, börja med Steg1 och sedan kan du därefter klä om dörrsidor, lacka lister, annan Stereo osv. Lycka till!


Tack för det, fast då behöver man några länkar var man kan fixa till det. Vill först fixa innsidan och därefter utsidan. Har redan börjat med innsidan så vill ha det gjort


foliera bilen eller vissa delar. skyddar lack förnyar och ger dig valet att sälja bilen i två olika färger när den dagen o om den kommer Mattsvart eller varför inte kissgul?


Uhh det vet jag inte, Vill ha mycket ideer som jag sen kan välja på. Kanske gör jag en sak som inte passar med den färgen, den saken.


kissgul? fint i bilen?


Ehh..Det bästa är att SÖKA på Google efter din bil. Finns säkert ett flertal stylade ex, riktigt brutalt stylade dvs. Kolla in dessa och sedan sök vidare, därefter fråga ifall du undrar hur man byter ut en viss komponent eller sök...Finns massor ute på nätet http://1.bp.blogspot.com/-bYTutAurDuo/T . BStyle.jpg http://fc03.deviantart.net/fs41/f/2009/ . opi_42.jpg http://fc01.deviantart.net/fs40/f/2009/ . Arokas.jpg En lite lättare sylad variant:http://www.vtune.net/img/vtuning/peugeo . kdevil.jpg http://images.forum-auto.com/mesimages/ . s025wu.jpg Finns MASSOOR! Jag sökte efter "Tuned Peugeot 206" - Prova!


Tack så mycket du! Hör av mig senare om det blir lite hinder i vägen


du kan byta mattor, pedaler, växelknopp och växelspaksdamask





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka