Torkarblads plugg

Hej sitter och letar efter någon stans att handla torkar plugg på, mitt letande har dock varit förgäves så nu frågar jag er här om ni vet vart man kan hitta snygga pluggar till att fylla hållet efter en ful bakrute torkare med kommer ihåg att jag såg i plugg i glas för länge länge sedan från något tyskt företag om jag inte har fel minns dock inte namnet alls.. Bil Civic CTR ep3



Svar på inlägget: Torkarblads plugg



sök på karroseriplugg så hittar du en del google (bilder) och lika mycket om du söker på gummiplugg. Används t.ex. mycket av elektriker också o liknande för att täcka hål i olika apparatskåp/lådor.. Finns i massvis med storlekar och färger i både plast och gummi. En del modeller har även mutter på insidan och finns med gummipackningar i mellan.. http://www.kuntze.se/index.asp?SidID=8 finns nått liknande på biltema också.. tror dom kallar det för kabelgenomföring eller liknande.. finns sånna utan hål för att man själv ska kunna göra det beroende på storlek på kabel. Men utan hål hade dom kanske kunnat passa fint..


http://biltema.se/sv/Bil---MC/Bil-tillb . made-2-st/ typ nåt sånt, går väl lacka den om man vill ha annan färg





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka