Polo 99-01 (6N2) front på 96a (6N) ?

Jag har en Polo 6N och vill ha 6N2 fronten på den. Vad är det som skiljer på dessa, vad måste man byta?? Motorhuv, lyktor, fronten ......?? Resten ska väl passa vad jag kan se?! Jag var inne på ett tag att ha kvar min som jag har nu och sätta dit en vento vr6 läpp, men nu blev jag lite osäker på vad man ska göra.. Antagligen så blir den nyare fronten mkt bättre på, eller?



Svar på inlägget: Polo 99-01 (6N2) front på 96a (6N) ?



Tror det är rätt mycket fästen som måste bytas iaf. Tror inte det funkar Bolt-on. Har en polare som monterar 6n2 stötfångare på sin 6n nu och han har fått plasta ihop en gammal 6n front med den nya för att få dit den . Så det är nog lite meck. Men en Ventoläpp funkar fint, Hade det själv på min gamle polo. Den passar inte helt 100% och man får skruva fast den men jag tyckte det funka kanon : )


Det är samma bredd på bilen, men som sagt, det är nog kanske några fästen som är annorlunda. Men det får man trots allt räkna med tycker jag Bytte han bara själva stötfångaren eller bytte han ut allt?


Nee. Han ska bara modda dit stötfångaren. Så resten vet jag inte : )


Okej, ja då förstår jag att det blev en del jobb. Motorhuv och strålkastarna vet jag iaf att de inte är de samma. Men kan inte se någon annan skillnad på fronten annars mellan dom. Man får väl ta hem grejorna och se om det är mer som måste plockas från 6n2an


Lånar tråden men vr6-läpp passar alltså (någorlunda) på 6n-fronten ? Är inte förresten golf och ventoläppen lika ?


Jag har själv ingen erfarenhet om de ska passa, men enligt min bror så ska den passa ganska så rakt på. Golf III och vento är samma. Golf vr6 och vento vr6 har i princip samma stötfångare tom.


Hade en golf 3 vanlig CL-läpp liggande, den är för bred och för skarp i rundningen ute i hörnet, men annars passar den någorlunda i fästena, jag leker lite med detta och återkommer med lite bilder om det är intressant ?


Absolut, kanon om du skulle vilja göra det


Fått på ena sidan nu, det är ju en del pill kan jag lova, men det verkar gå !





Golf VR6 läpp och Vento VR6 läpp är ej likadana. Ventoläppen är något längre på kortsidan. Detta fock jag lära mig den hårda vägen när jag hade min Vento. Och jag tror att det är venton's läppar som skall passa. Det var det iaf tidigare ägare på min . Men det kan vara golf också men isf funkar inte en vento läpp.


Jag fick kapa golf-läppen i bakkant vid hjulhuset.. inte vr6 men borde väl vara samma passmått på den ändå ?


Okej, men det är ventoläppen jag har fått som rekommendationer om. så man får väl pröva med en sån när man får tag på en


Håller på o lagar en massa annan skit samtidigt men typ så blir det med vanlig mk3 cl-läpp


Passar 6n2 gti läppen direkt på 6n fronten? Är ju en del som har den?


Tror inte att den passar direkt på. Men det fungerar nog med lite modifiering





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka