Bästa Billigaste sänkningen....

Man "måste" inte kapa dom på plats om man nu skall göra det det går ju plocka bort liksom andra fjädrar kostar inget att plocka bort, mer säkrare och kan få en lite mer likhet med de andra fjädrarna. Sen de där med att kapa fjädrar är ju inte det bästa precis, det vet nog alla. nackdelen med o kapa är ju att bilen blir studsigare gasdämparen får mer stryk och till slut börja dom läcka. Sen är det besiktning då får man hitta begagnade fjädrar, och har man otur så har ju gasdämparen gått med då får man nog köpa en ny eller begagnad uppsättning till bes. hm det är nog mer nackdelar än fördelar med o kapa Alternativet att du åker till skroten och leta efter sänkningsfjädrar och byter ut dom på nuvarande du har Eleijon vad är det för bil du har ? kanske borde vara lite till hjälp för oss andra för att ge dig billigaste tipset med sänkning.



Svar på inlägget: Bästa Billigaste sänkningen....



sålänge dom inte släpper ifrån fjäderskålen är det lugnt. annars kan man ju lägga ett par loppor eller sätta små avgasklammer.


Amotek.se bra priser på sänkning. har du inte pengar till å köpa en ny sänknings sats så sänk inte.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka