Styla en gammal saab 900? tips?

Jag har införskaffat en gammal saab 900, 88a. Har sett grymt snygga stylade gamla saabar, bland annat här.. nån som har nå förslag på styling m.m.? Jag har kikat runt lite på internet men hittat väldigt dåligt utbud utav grejjer.. spoilers m.m. Nån som kan ge mig lite hjälp på traven kanske ?



Svar på inlägget: Styla en gammal saab 900? tips?



kan ju börja med snyggare fälgar och vita blinkers www.realcar.se dom har litegran till saab


Snyggast enligt mig är diskret styling. Smälla på Aero/Viggen-delar gör mycket.


de finns typ inget till dessa bilar..


Det är nog begagnat som gäller till Saab 900 tyvärr. Fixa Airflow-kit eller Aero-kit! Borde inte vara totalt omöjligt! En bra början är ju vita blinkers & sänkning.


Såhär såg min og900 ut ett tag. Inget märkvärdigt alls, Aeropaket, nätgrill, vita blinkers och ögonlock. Bilen ändrades om rätt ofta iofs. Airflow innan lack; När jag köpte den såhär; Nu har jag köpt en og900 igen så jag jagar också grejer. Som sagt är det framför allt beg som gäller tyvärr. Blinkers, ögonlock, grillnät etc har www.speedparts.se


Nehe...


Det där är ja inne på också! jag har skaffat mig en SAAB 900i -91 sedan som jag vill göra något skoj med! Sen har ja även en 85ans 900 ståendes, sedan den också. Men det där med att hitta grejer är ju värre känns det som! Det enda jag hittat är vita blinkers, och det tycker jag inte är så jävla snyggt.. Och nå stora dyra alu-fälgar vill ja verkligen inte ha! Jag är på jakt efter en såkallad "negerstege", en vinge att sätta på skuffen och några 70 eller 80-tal alu-fälgar!


Lätt bil att få riktigt frän! På en bil i riktigt bra originalskick räcker det med andra fälgar. Klassiska Saabfälgar eller något stort och helt modern. På backluckan sätter du dit en vinge och på bakrutan en negerstege. Då har du ett underbart resultat! Jag hade skippat vita blinkers mm.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka