Xenon + gula lyktglas = försämrat ljus?

Fler och fler har ju monterat gul plastfilm på sina strålkastare men hur blir det i kombination med Xenon-ljus, någon som vet? Försämras ljuset på något sätt? Har man Xenon 5000K > 8000K så bör det väl bli grönaktigt ljus?



Svar på inlägget: Xenon + gula lyktglas = försämrat ljus?



Annars så kan man ju skaffa gult xenon Tror det är 3000K eller om det var 3200K som gav gult sken Annars borde 4300K och 5000K funka rätt bra med gul film påå lysena


ljuset blir grönt .


Kanske borde säga att mitt intresse för gula lyktglas är i huvudsak för att jag tycker det ser snyggt ut (även när de inte lyser)..! Inte för att jag är ute efter gult ljusflöde. men det får ju gå om (xenon)ljuset inte starkt försämras?


All färgad film minskar ljusstyrkan.


Jo, men det jag vill åt är hur märkbart?


+1 3000 kelvin stämmer bra. Kör med gula lyktglas + 3000 kelvin så kommer det inte se grönt ut. D.v.s. om du även vill att glasen skall vara gula, annars kan du bara stoppa i 3000k xenon.


kör med rökfärgad film o 6000K utan att ljuset blir sämre.. polaren kör med blå film o han har liiite gulaktigt ljus också 6000k en annan har gul film o 8000k o det lyser rakt igenom men jag kan säga som så här prova inte film på lamporna med vanliga halogenlampor:-)


Min polare Kenneth på 4protect.se började sälja färgade filmer och han sa att det var en stor skillnad mellan de olika varumärkena. Han säljer Lamin-x från USA, Funkar jätte bra till vanliga halogenlampor.


Gul film på lykterna och xenon 3000k så får du det inte gulare här är en film med 3000k http://www.youtube.com/watch?v=zlgHHwRE . re=related





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka