Spacers

Tjena har hört många olika saker när det gäller spacers till 240. Vissa säger att det behövs 25mm vid alla 4 medans några säger att det behövs 2 spacersfram och inga bak. Någon som vet sanningen bakom deta?



Svar på inlägget: Spacers



Man behöver inga spacers för original fälgar.


Det vet jag redan men ska köpa 17tums fälgar snart och vet ej hur många mm spacerna ska va i


Det är rätt svårt att veta när du inte säger vad det är för mått på fälgarna du ska köpa.


mjo, killen sa han skulle kolla upp det imon


Å vad vill du då med denna tråd att vi ska va synska eller ??


Han menar säker fälgar som ska passa på 850 o framåt.. då brukar man använda 25mm spacers och de behövs bara fram men man köper ju bak oxå för o få ut hjulet.. Annars ser de bara cp ut--


haha... mjo, det är lite svårt att veta när du inte ens själv vet vad det är för ET på de nya fälgarna.. Är det samma /liknande ET som din 240 har, så behöver du inte spacers. Kommer fälgarna från en fwd volvo(850/x70) så kommer de ta i fjäderbenen fram, om du inte har spacers. Fälgarna hamnar typ 2cm längre in än original om det är från 850 osv. Vanligast vad jag sett o vet, är att man har 25mm spacers fram och 30mm bak. Bak måste du inte ha spacers, men det kommer se lite konstigt ut när fälgen sitter så långt in i hjulhuset.


japp menar 850 o uppåt tack för hjälpen





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka