Behöver man sänka bilen om man har 20"?

Som sagt jag har en Audi A8- 95. Den är väldigt hög, men undrar om den måste sänkas för att det ska se perfekt ut med 20". Eller räcker det med 19" om man sänker osv. Ni vet vad jag menar.



Svar på inlägget: Behöver man sänka bilen om man har 20"?



Däcken hamnar inte "rätt" bara för att dom blir större. Jag tror det kommer se lite knasigt ut om du inte säker, men jag skulle monterat däcken först för att se hur mkt


Det är sant. Det blir väl lika mycket plats i överkant som innan nästan, dom fyller väl ut lite mer. Dom enda fjädrarna jag hittat sänker 30mm. För lite?


Nja, lite svårt att säga bara sådär. Men jag tror inte man vill sänka för mkt hellre. Bilen måste ju fortfarande se normal ut och vara bekväm. Och eftersom du bara sänker 30mm så slipper du byta stötdämparna oxå. Men försök ta nå märke man känner igen, synd att förstöra en A8 med no-name ebay fjädrar som är gjorde av gamla loka-korkar tex


Jag ska i alla fall göra det. Har 20" på idag och retar mig på mellanrummet. Kolla här http://www.garaget.org/?car=247891&image=2337756 mot här http://www.garaget.org/?car=256190&image=2421875 Blir mellan 2-3 cm på min.


Det blir stor skilnad:) Sant mellanrummet ska bort, blir perfekt då;) Hittar bara fjädrar som sänker 3cm så finns inte så mycket att välja på. Men det räcker ser jag.


Exakt det vill man absolut inte. Nej, man vill ha bra grejjer, försöker leta men dom enda ja hitttar är dessa. Vad tror du? http://www.carlab.se/shop/sankningsfjad . 3680p.html





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka