Bästa Billigaste sänkningen....

Hur sänker man bilen på ett billigt och samtidigt bra sätt???



Svar på inlägget: Bästa Billigaste sänkningen....



kapa fjädrarna med en vinkelslip


vinkelslip/rondell har funkat för många i många år. Billigare än så blir det inte. Ska du sänka på ett bra sätt, köp en sänkningssats! Ska du sänka på ett ännu bättre sätt, köp en sänkningssats med anpassade stötdämpare!


Men kan man fortfarande ha bra väghålning då?? och håller de i längden??


Tycker sj att väghållningen blir bra om du kapar fjädrarna. Sen får man bara se till att dom inte släpper om du hissar upp bilen för bes gillar inte det. Men visst blir det bässt om man köper färdiga fjädrar. blir mer jobb men.


köp coilovers (ställbara) från ebay 1800 kr kan du höja till bes och sen sänka bilen till botten efter. precis som min


beror ju på vad du har för bil! Typ saab 9-5 har ju konade fjädrar och lite trix, så det är inte bara kapa och va nöjd. Lättare och köpa sänkningssats eller ta loss allt och kapa fjädrarna, böja rätt och smäcka dit igen. Medans golfar har coilovers som kostar ett paket müsli typ?


ungefär som ett paket musli hahah den va rätt bra den men sant


Induktionsvärmare. Värm ihop fjädrarna. Funkar kalas bra. Funkar med gassvetsen också. Man palla upp bilen så den stannar i den höjden du vill ha. Inget värsting tips men det funkar och lägg gärna typ gullfiber runt så det svalnar sakta så inte "härdningen" blir jätte spröd.


det har jag hört av andra att det inte ska bli bra. men jag kan inte säga ett skit om det då jag inte gjort det. men kapa fjädrar är lite farligt. då jag nästan blev av med några fingar sj en gång. fjädern släppte och vek sig lite. när jag skulle bräcka dit den igen så kom 2 fingar ikläm. klantigt men aj som faan





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka