Använda Ikeas tunnaste skärbrädor som stänkskydd?

Tjena! Har funderat på att köpa Ikeas tunnaste röda skärbrädor, "DRÄLLA" heter dom, och ha som stänkskydd. Vad tror ni om det? Håller dom eller går de sönder när det blir kallt? Tacksam för svar



Svar på inlägget: Använda Ikeas tunnaste skärbrädor som stänkskydd?



De ser ju helt okej ut, om de håller vet jag dock inte. det är väl bara testa dem var ju billiga!


Om jag nu inte är helt ute och cyklar så kommer dessa i set om två varav den ena är så tunn att man kan se igenom och den andra är lite tjockare. Med andra ord måste du köpa 8st skärbrädor för att få till det bra! Men annars skulle det funka.


tycker alla verkar var lika tjocka http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/50153123/


De jag har köpt är olika på något vis i alla fall. och det är de du länkade. Den ena känns lite tunnare än den andra bara. kanske är något fabrikationsfel också.


jaha okej, kan ju vara så att IKEA är lite otydliga med info eller så är det fel från fabriken.


Det fungerar säkert jättebra och skulle det gå åt pipan så har du inga som helst problem med att hacka lök


Förr va det många som körde med dessa, fast då fanns det i rött/vitt paket


skärbrädor brukar vara gjorda i PE, polyeten å då klara dom typ -40-120 grader utan problem. så de ska inte vara några problem


Körde med det på förra vinterbilen jag hade, fungerade hur bra som hellst, även fast vintern gick över -35 grader :S Tyvärr inte världens bästa bilder, men men





som någon skrev så stämmer det, i ett paket får man med 2 "helfärgade" och 2 typ halvgenomskinliga vilket ser bull ut så vill man ha 4 helfärgade så får man köpa 2 paket. Har hört blandade meningar om att dom spricker när det blir kallt medans andra har klarat sig bra.


på en merca? kom igen... köp org myycket snyggare


mina jag hade på min granada höll inte för snövallar å sånt iallfall...skulle ha vart lite tjockare tror jag


Haha har inte hittat org till 190;) Dessutom ska de ju bara sitta på under vintern;)


Enligt mina erfarenheter så håller dom inge vidare


Billigaste stänklapparna man kan hitta, helt klart. Men när det inte var snö så var dem väl okej. Första dagen det blev snö så försvann ena, dagen efter försvann den andra.


Det kan inte ha med din infästning i bilen å göra då? Vi hade det på våran vinter 745:a runt om, och de pallade över 30 minus gradet och många hårda snövallar. Doch var våra svarta.


Det var nog hårda snövallar som gjorde att mina gick sönder. Allt som stack "utanför hjulhuset" var borta, så det berodde inte på hur jag hade fäst lapparna. De svarta kanske tål lite mer?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka