Nya Volvo facelift lampor (S60 & V70)

Kollade runt lite hos Vparts idag och såg att dom hade fått in nya lampor till S60 & V70. Någon som vet något mer om dom än det som står? Billiga är dom iaf. http://www.vparts.se/sv/artiklar/volvo/ . c70-4.html http://www.vparts.se/sv/artiklar/volvo/ . sidan.html



Svar på inlägget: Nya Volvo facelift lampor (S60 & V70)



Jag tror faktiskt det är samma som original. Original Valeo. Men jag är inte 100% säker


Kan kolla upp detta då jag är på jobbet imorgon.


Stod hos Vparts att dom inte är ifrån Valeo.. Men dom klarar ju besiktningen så borde inte vara vilken skit som helst.


Finns inte så mycket att hitta om dem. Har jämfört mellan dem och Valeo och det är endast småsaker som skiljer (om det är produkten de visar på bilderna). Färgerna på kontakterna skiljer men i övrigt liknar det samma lampa. Vad som däremot gör att de säljs för 1/3-del utav standardpris, det är svårt att säga. Hur kvalitén är jämfört med Valeo vågar jag inte svara på. Bör fungera för normalbruk, kan dock tänka mig att plasten i infästningarna är lite mer porös samt att strålkastarglaset är mer repkänsligt.


Tack för att du kolla upp det! Jo det är som sagt en rejäl prisskillnad, och jag är tveksam på att det lönar sig att lägga ut dom där extra tusenlapparna.


Vi fick in sånna på mitt jobb. Jobbar på en bildemontering och jag tog rätt på dom så jag ska montera dom på min v70 2002:a. Dom satt på en v70 2003:a så jag tror inte att det ska vara några större problem varken för polis lr bilprovningen. Det enda som behövs vad jag vet är väl adapter kablarna mellan nya och gamla?


jag tänkte på en grej där. jag har en volvo s60-01 och har funderat på att köpa dom lamporna. men har varit så osäker ifall dom passar för på vparts står det attt det är 05 och uppåt. då jag undrar om dom passar på min -01 ??


Dom passar ja från -01 till -07 men de skiljer på kontaktstycket för inkopplingen de får man lösa själv om man har en bil äldre än -05 då¨dessa vart standard. Om du googlar så finns de nog flera projekt trådar på svxc.se om inkoppling länk http://jagrullar.se/forum/viewtopic.php?t=10401


okej tack så mycket!





Det finns sånna kablar att köpa. Annars så kanske jag kan fixa. En som jobbar på firman löder om och grejar så dom passar mellan nya och gamla kabelkontakterna


Det låter ju väldigt bra!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka