Klä om inredning, konstläder, konstmocka mm.

Har en Jetta 2, samma som Golf 2, och funderar på att klä om inredningen med konstläder och mocka. Själva dörrsidorna vill jag ha i konstläder, den nedre och övre delen, i mitten vill jag ha mocka. I a-b-c-panelerna vill jag ha mocka, så även hatthyllan och undertaket. Finns säkert nåt ställe jag glömt, men saksamma. För det första, vart köper man allt material? För det andra, hur klär man om på bästa sätt?



Svar på inlägget: Klä om inredning, konstläder, konstmocka mm.



http://www.topntrim.nu/


Bästa stället att köpa är som sägs ovan top n trim i helsingborg. När det gäller att klä om något så är det ju lättare om man har något att utgå ifrån. tex en gammal klädsel. Har man det så handlar det ju mer eller mindre bara om att göra en kopia i det nya materialet.


Cool, skall kika mer på den hemsidan.. Xtravagant, menar du att man tar bort den gamla klädseln från dörrsidan, och sedan använder den som en mall? Sedan skulle det vara bra om det fanns någon länk till någon som redan gjort det, då jag aldrig gett mig på detta förut, och vill få till det rätt..


Söker du konstskinn så är http://www.stoffochstil.se/Katalog/Boli . up_id=4493 billigast.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka