Byta blinkers fram Audi A3, hur?

Har en Audi A3 Sportback -07a, tänkte ge mig på att byta blinkers framtill på den men visade sig att jag inte få ut lamphuset, har hittat dom 3 torxskruv som håller det på plats men att få ut det verka det som att man måste lossa hela fronten, kan detta stämma? Då blinkers lampan sitter såpass långt ut så kommer man inte åt den ifrån motorrummet. Någon som vet exakt hur man ska gå till väga? Är det såpass jävligt att man måste ta bort hela fronten? Tack på förhand.



Svar på inlägget: Byta blinkers fram Audi A3, hur?



Bumpar denna ihop om att någon kanske kan ge info?


Står det något om att byta blinkerslampa i instruktionsboken?


Har inte hittat något kapitel alls ang att byta blinkers, det står dock bara vad det är för lampa men inget om hur man byter den. Gissar på att det är en typisk " måste rulla in till verkstads " grej.


Ok nu har jag lyckats att byta dom. För dom som vill veta eller bry sig...... så är det helt enkelt att man måste ha grymt små händer och typ inget fläsk runt handlederna. Ta och lossa lamphuset så gött det går, sedan in, ner, bakom lamphuset med näven och typ fastna med näven.... därigenom få loss lamphållaren. Trångt, ont! men ja... nu är det bytt. Tråd kan låsas!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka