V70n baklysen???

tänkte höra om ngn vet om det finns stylade baklysen till v70n ungefär i samma stuk som gamla v70/850 lysen??



Svar på inlägget: V70n baklysen???



Faktiskt inte sett alls. Tror du får gå på att tona dom eller montera film över dom ifall du vill ha ett annat utseende.


Ja tanken har slagit mig att rök-tona baklysena men är orolig på vad bilprovningen tycker om det annars får man väl vänta på att nån börjar med stylade v70n lysen:)


Mig veterligen finns det bara 2 modeller till V70 00-08. Den modellen du har idag 00-04 och efterföljande modell 05-08 (klarglas). Tror dessutom att det nog inte kommer att dyka upp några stylinglampor till den modellen, då det rör sig om så få år som den tillverkades. Du kan nog jämnföra med hur många år som 855/v70 tillverkades och hur många år som 854an tillverkades,och till 854 har det inte kommit några.


Precis, tar nog ett tag innan någon får för sig att tillverka, men om inte annat kan du ju köra med film på, och dra av den vid besiktningen.. EDIT: Typ sojafilm.se eller vad det heter..


mina e tonade, får tvätta av dom innan besiktningen bara, för reflexen syns inte, dom ser mörka ut men lyser igenom mycket ändå


Ja det vart riktigt snyggt på din bil men vad tvättar du med för att få bort toningen?


finns på biltema eller mekonomen, bakljusfärgs borttagning


varför skulle man vilja köpa sånna om dom nu finns? dom ser ju för jävliga ut och jag förstår värkligen inte hur folk kan köpa sånna till sin 855/V70. om man nu ska byta till några andra på sin V70N så tar man ju klarglasen som kom 05





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka