Dodge Magnum

Tack för svar Skulle vilja ha som du har, det var jätte snyggt! Hur får jag tag i det till min årsmodell? Är det xeon du har i dina lysen? Vad kostar frakten från andysautosport? Vad mer kan man snygga till med ?



Svar på inlägget: Dodge Magnum



Nej det är inga xeonljus - det är bara diodringar som är monterade runt strålkastarna. Går på dryga 200 dollar för vita. Dock måste du öppna strålkastarna och limma in dem. Eller så köper du dem kompletta men det är dyrare. Aac säljer sådana. Andys tar nog en 40-50 i frakt för ett par dimljus och sen tillkommer moms och tull.


ok vad kostar tull? Och vad är de för sockel på lampor till magnum? Mvh Sarah


http://www.xenonkungen.com/se/article.p . rt=2574342 vad tror du om dessa?


Tull är 10% och moms 25% inklusive frakten. Tror itne de från xenonkungen funkar eftersom (nu är jag lite osäker iom att du har en 08) så är inte ringarna "hela" kolla på mina lyktor så ser du vad jag menar - de är inte ett helt varv.


ok ja jag vill verkligen lära mig för jag blir så förvirrad. Vill ha dioder eller led ja vad de nu heter i alla lysena, halv,, parkering, dimljusen, skyltbelysning m.m men så svårt och veta vad som passar och vad jag ska beställa. Kollar lite på ebay


Jag har ju helt andra lysen och huv m.m. Charger looken. Förvirrande


Inte speciellt. Du kan ha dioder i dimljusen - men det är inte lagligt i besiktningen - dra säkringen. Lampan som skall sitta där heter H10 och köps billigast på ebay, exempelvis http://www.ebay.com/itm/2pcs-H10-9140-9 . 741wt_1067 Ringarna runt lamporna finns som antingen diod eller CCFL - du får baka lamporna i ugnen, öppna dem, limma in halos, limma ihop lamporna och koppla på valfri 12 volt källa. Vet inte vilka som säljer just dioder till 08or - AAC har CCFL http://www.automotivelightstore.com/200 . lokit.aspx eller flerfärgade dioder http://www.automotivelightstore.com/mag . ift-2.aspx AAC har också hela kits för all inredningsbelysning http://www.automotivelightstore.com/dod . ckage.aspx Men köper du dioderna lösa på ebay kommer du undan med under halva priset.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka