Peugeot 206 rc avgas / sänkning i GBG?

Hej, jag hoppas jag kan få lite hjälp av er här! Jag är lite sugen på att dels sänka min Peugeot 206 RC samt uppdatera till ett sportavgassystem som låter lite vassare. Nu har jag ju då tummen mitt i handen och skulle behöva hjälp av verkstad för montering. Vad skulle ni köpt för att sänka en 206 rc och hur mycket skulle ni sänka den med 17" fälgar på? Och vad skulle ni rekommendera för avgassystem? Tar Tacksamt emot tips på butiker / verkstäder i Göteborg som säljer och utför sånt här.



Svar på inlägget: Peugeot 206 rc avgas / sänkning i GBG?



kolla simons.se http://www.simons.se/Katalog/PEUGEOT/PE . xhaust.htm avgasrör http://www.scstyling.com/peugeot/206/va . 585-1.aspx För att sänka bilens fjädring i bak måste justering av torsionsaxel genomföras vet inte vad det e för något men så står det iaf. säg gäran till ifall du hittar något annat nånstans, jag e ute efter att köpa en 206 rc o vill fixa till den lite med


köper du alla färdiga grejer/ fjädrar/ avgasrystem t ex så vet jag en snubbe i nödinge som e billig som löser det mesta


Sam gör väl de mesta sen har du dom där streetperformance, dom har väl egen montering osv med coilovers och kan säkert ruska fram det sportsystem du vill ha.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka