Hjälp med S60/S80 stolar

Tjena. Jag ska köpa ett par framstolar från en S60/80. Ska ha dom i min 850 -95. Nån som vet om dom passar rakt på eller om man måste modifiera om fästena? snabba svar vore tacksamt gärna som pm



Svar på inlägget: Hjälp med S60/S80 stolar



Byta ut dom goaste sätena i volvos bilar genom tiderna? Du är för rolig


mjo men vill förnya lite den ska va udda


har oxå precis varit o köpt S60 stolar och undrar om dom passar rakt på. hoppas oxå på svar. men jag ska ut o skruva av ena stolen imorgon så då får jag ju veta om det passar om det inte kommit nåt svar innan dess. o då kan jag skriva ett inlägg här till dig får jag fråga vad du fick ge för dina stolar du tänkt sätta in??


Skiljer i längden på skenorna har jag för mig,kommer dock inte ihåg vilken som var längre än den andra. Om det är nån skillnad på bredden vet jag inte.


jo jag mätte idag. det skiljer 100mm på längden. eller ja, nästan. frågan e om man kan göra nåt så dom passar ändå. fick billigt så jag vill ju inte göra av med dom nu :S någon som har fått in s60 stolar i en 850 och hur gjorde ni isåfall? tack


jag ska flytta de bakre fästena framåt och vrida på dom.. för dom passa rakt på framtill..


menar du att du ska sätta sätta dit nya fäste så du bara sätter dom rakt ner i dom befintliga fästet i golvet?? för det hade jag en tanke på oxå, att bara svetsa fast ett nytt fäste på skenan.


nä jag ska ta loss fästena sen sätta fast dom lite längre fram.


Hur slutade detta? Intresserad av samma sak!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka