Köra med en blåljus ramp?

http://arkiv.mitti.se:4711/2012/13/sode . -008-A.pdf Dock står det inte Polis på bilen. Men allt annat finns på!



Svar på inlägget: Köra med en blåljus ramp?



Så länge den inte är inkopplad och fungerande så ska det vara okej, har jag för mig. Men är lite osäker på mitt kunnande i frågan.


Tufft! ser lovande ut. jag tackar för artikeln


Då är vi två som har hört samma sak. Blå plast på bilen är väl inte olagligt? Blåljus är ju att själva ljuset...lyser? Nåja, spekulationer kommer man inte långt med, men artikeln som BlauMes skickade ger ju bevis nog för att man får ha det.


Om du ska ha kvar ljuset (rätt coolt) tycker jag att du ska foilera/lackera den som polisbil, liknande det han i artikeln gjort. Edit: Dessutom behöver vi nog fler poliser här i Östersundsområdet...haha.


Jo, definitivt,


+1


Du får montera vad f*n du vill på taket igentligen så länge det inte är för högt, för långt, för brett för tungt, stötande eller att någon kan skada sig på det eller att det finns risk för att det trillar av. MEN du får inte köra med blinkande blått ljus. Har för mej man inte ens får stå still på allmän plats med blinkande. fast blått ljus ska tydligen gå bra. Sen måste ja ärligt talat säga att ja inte förstår varför du ska ha de. alla kommer bara tycka de ser töntigt å fult ut om du kör med de Och dessutom kommer du reta upp polisen som kommer ge sig f*n på att leta andra fel på bilen eller i din körning. Så dom kan ge dej böter


Ska tillägga att man får måla bilen som polisbil, men man får inte skriva POLIS eller använda sig av deras symboler


självklart får du ha ljusrampen på bilen basse, sålänge du inte använder den! har hört diverse sagor om att man måste demontera ur rotationsannordningen/blixtljusen men vette fan ja om de skulle spela nån roll, sålänge den inte är igång så ska de ju va lugnt....





Nice. man år se hur man gör. just nu måste jag skaffa ett intyg om att den är vänsterkonverterad typ... Kan man göra det på en vanlig verkstad?


man får ha hur hög fordons höjd man vill finns inga regler emot de. dock så kan de ju va värdelöst och vara tex 10 meter hög när fri höjd i sverige är 4.5 meter.


Intyg ? Min är reggad hos Bilprovningen utan det minsta intyg på det.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka