Behöver Tips om firmor som tonar rutor! Pris?

Tja! är trött på biltemas solfilm, Är hur bra som helst i början, efter ett par månader så börjar det släppa på kanten och tycker att filmen börja bli grå/svart atkig.. Har samt kört med "Soyafilm" som inte var ett tugg bättre, ända var att man inte behövde skära, men det är ju inte själva problemet. Så nu tänkte jag om någon vet nån bra firma som tonar rutor kring motala,linköping.( Östergötland. ) Tror ni Tex; Volvo tonar rutor? Det är en bmw e36 coupe, vad tror ni det skulle gå på ungefär? Hur mycket bättre är det att låta "Proffs" tona bilen? Mörk eller ljus hmm? smile



Svar på inlägget: Behöver Tips om firmor som tonar rutor! Pris?



kolla med din lokala glasmästare, priserna ligger väl på 5-6000kr om du har tur:) på en bmw så skulle jag köra ca 40-50% ljusinsläpp alltså ganska mörk:)


WOWOW kostar det så mycket nu för tiden att tona 2 mellan stora glas och 1 stor? haha shockad? har tur? är det lågt räknat?


på min audi a4 ska dom ha 3500 kr runt om förutom vindrutan på solfilm.. i motala ville dom ha 2500 för endast bakrutorna ej fram ...


Vem då?


solfilm heter firman


Haha jasså Söker men finner ingenstans vart de ligger kass på google..... Typ var ligger det?


åstorp skåne


Hahaha..... Kanske ska göra det mer tydligt, I östergötland Motala. haha inte där nere i danmark inte


finns en i motala , polarn tonade sin v50 runt om för 2500kr vet fan inte vad firman heter finns väll kanske inte så många heller i motala så bara leta..





ja det är inte så jätte billigt, men man kan alltid kolla med dom vad dom tar, det är ju olika men oftast så kostar det en del..


2000-3000 och lite till kan jag, men inte 5000-6000, då bilen är kanske värd 20-25k


vet en som kan tona för kanske 2000kr utanför örebro:P men du kan ju ringa runt lite i morgon och kolla priser, jag har bara hört att det ligger på dom priserna,


Du kan alltid hitta färdig skurna på Ebay. Kostar ingenting. En värmepistol och så e det bara att öva. Gör du det så kolla att det är av den lite tjockare varianden. hittade till min honda. Vart helt suveränt. Annars finnns det alltid sådana som gör svart. ca 2000 spänn för fem rutor


Har pratat med en firma, men dom vill att man ska ta bort hatthyllan.. men Verkar som att man måste riva halva bilen?


det stämmer bra, när dom gör det bra så plockar dom ut hatthyllen för att inte skada inredningen (inte för att den blir så skadad) men på bmw så är den väl limad så då rekomenderar dom det,


Han sa 2000kr, om det går att plocka bort hatthyllan.. Men undra hur mycket dom vill ha extra om dom plockar bort den också..


den kan du ju kolla på hur det sitter själv, tror inte det ska vara så stort ingrepp,


Coupe är dom bilarna som alltid e roligast att tona på. Speciellt bakrutan. En utav anledningarna att man rycker ut hyllan är att man kommer åt bakrutans nedre kant lättare. Man behöver inte pilla så mkt då med kantverktygen. Och som tex på min honda, så har jag lite lätt luden matta i hatthyllan. Kommer man åt med filmen där när man tar in den i bilen så e d lika bra o slänga den, då det garanterat lär fastna nåt strå eller lill ludd på filmen. Så att du ska få det så billigt som möjligt får du göra jobbet åt dom o rycka hyllan så dom slipper lägga ner tid på det. Men resten, sidorna o så e lätta och ska inte behövas riva nånting.


Vågar inte direkt ge mig på att riva bilen, känns att man kommer ta sönder nåt när man rycker Tex fästen osv, samt att hyllan verkar sitta med plast pluggar.. Nån erfarenhet av att plocka bort hyllan på e36 coupe?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka