Trasig askkopp, Passat 1,8t highline -01

Har en passat som askkoppen bak har pajat på.. fästet är trasigt. Eftersom bilen ändå är rökfri tänkte jag att man kunde modda in något roligt där istället. Behöver lite idéer att jobba med. Såhär ser det ut:



Svar på inlägget: Trasig askkopp, Passat 1,8t highline -01



Nån nice låda med 2 diskanter blir aldrig för mycket ljud i en bil!


Skulle kunna funka! Blir ett helvete att bygga den lådan dock


Jasså varför det?


Eller ja när jag tänker efter så kanske det inte är för jobbigt, så det är en idé! Mer idéer!


Allt går att laga annars Limmade fästet på min a4 efter att en jävla idiot hade slitit ur den på fyllan


Får kolla upp det imorgon, törligt med fylltrattar i bilen


Funderar på att dra i en plastglasskiva av typen Pressad styren-akrylnitril. Sedan montera en 4" mid i glaset och ljus bakom glaset! Låter det som en bra ide?


Låter Nice!


Det är ju draget ström till en liten lampa i askkoppen.. Kan man använde de kablarna och koppla till en ledlist/ledlampa på något vis? Är kaaaass på sånt där





Ja det kan du. Men mät och kolla vad det är för spänning ut. Sen kan du ju köpa antingen motstånd och dioder eller färdgia ljussater!


Tack! Will do


12V i bilens cigguttag. Min e också lös btw Även den fram


Gjorde en liten guide på hur man kommer åt främre askkoppen på en passat http://snapguide.com/guides/fix-the-fro . -a-passat/ Köpte en ny bakre askkopp på skroten så nu är det fixat





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka