Xenon hid kit

Hej köpte hem ett xenon konvertering till vinterbilen något kines kopia inget sofistikerat då det bara ska gå på vinterbilen! Det är ett be xenon kit till h4 35w 12000k med hig/low men nu till problemet! När jag installerat allt och färdig och kopplat på plus polen igen och slog på lysena så tändes 1 lampa och "pep" lite men antar att den blir varm för det upphör efter typ 10 sek. Men den andra den surrar bara till ungefär som den inte riktigt orkar starta liksom låter lite snudd på som en fluga i 2 sekunder sen helt tyst. Vad tror ni visst är ballasten(drivdonet) ner brunnet eller vad kan det vara för fel? Mvh Julius



Svar på inlägget: Xenon hid kit



Dubbelkolla jord och matningspunkten. Xenon-lampor är väldigt petiga med att få bra kontakt, annars orkar dom inte starta


okej för byter jag plats på drivdomen så funkar vänster sida och inte höger:S


Om dom har olika jordpunkt så har du svaret där


Gissar på att du har späningsfall på höger sida. Prova jag skulle prova med ljusförstärkare dvs direktmatning och relä från bateriet. kolla även gjorden.


Funkar höger först? Sedan när du skiftar ballaster funkar vänster och inte höger?


Alltså jord punkten går ju till lampan och inte barlasten den får jord från kabelstammens relä. Nej vänster funka först sen höger sen vänster beroende var det fungerande barlasten satt:) Kan kasta upp ett kopplingsschema om det hjälper? .)


Då är det ballasten som inte är hel, för kopplingen fungerar tydligen, när du skiftar sida på ballasterna.


Ja det känns så iaf:)


http://imageshack.us/photo/my-images/29 . 30448.jpg/ Det är ballasten jag har nu men visste jag kunna köpa http://www.humanhabit.nu/sv/produkter/x . ormal.html som ersättning?





JA, med risk för samma problem igen, jag skulle ha satsat på något bättre typ:http://www.humanhabit.nu/sv/produkter/x . 2-24v.html


Provat kopla balasten direkt på bateriet. Lyser den inte så är den kass. Kolla så kontakten in i balasten sitter rätt. Så + är pluss osv vissa balaster går och vända kabeln fel på.


OKej vad är skillnaden mellan dom? om jag ska koppla balasten direkt på batteriet måste jag klippa kablarna. Men visst räcker det att jag byter 1 ?


Ja, det räcker att byta ena, den trasiga lämpligen :p


japp,, men jag hade lämnat tillbaka allt,, för du får URKASST lyse med 12000K det bästa man kan ha är 4300k-5000K


haha ja det fattade jag med:) Jag vet att lyset inte blir det bästa men jag är mest ute efterfärgen Och jag har 6k lamor med:)





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka