Diodproblem innerbelysning S70

Har bytt alla lampor inne i hela bilen till blåa lampor men dom 2 i innertaksbelysningen bak vill fan inte Har provat diodlampan fram och där lyser den direkt men bak vägrar den.. Orginallampan lyser direkt, Har provat att vända på den men de funka inte heller, samma på bägge sidor bak! Enda skillnaden är att sockeln e lite lite tjockare på diodlampan men den funkar ju fram.. Vad gör jag fel?



Svar på inlägget: Diodproblem innerbelysning S70



Ta loss armaturen och vänd på kablarna, garanterat det som är fel.


Men originallampan funkar ju?...


lysdioderna är spänningskänsliga, dvs de funkar bara åt ett håll. i 850 och S/V70 har Volvo dock gjort en underbar grej när de satt plus i manteln på lampan och minus i piggen i mitten så att säga, och då funkar inte lysdioderna. Det finns special-LED-lampor till just 850 och S/V70 i nån webbutik, kommer inte ihåg vilken nu bara för det, men det kommer nog nån som svarar med det anledningen till att originallamporna lyser är att det spelar ingen roll vilket håll man kopplar den, men så är det inte med lysdioder. fram så har volvo kopplat rätt i lampsockeln, och då funkar lysdioderna.


Men suck jaha får försöka se om jag hittar den butiken då.. Du får gärna skriva här igen om du kommer på vilken butik det var


www.bildioder.se


Var de ja hitta där men står inget om att dom är speciellt för 850 s/v70 bak...





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka