toning av baklampor. bästa sätt?

någon som har bra förslag?



Svar på inlägget: toning av baklampor. bästa sätt?



det finns på spreyburk på mekonomen, autoexperten mm


yes bara att köpa toningsspray.. Dra på några lager tills du blir nöjd


Går de inte o spraya rutorna till bilen????


tror det lätt blir flammigt då


Okej så de är inte nån höjdare????


tror inte det, jag vet en som gjorde det på framkopan på sin båge, det blev flammigt.. så på rutorna skulle jag nog proffstona


Mjo tona inte bakrutorna, stor chans att det inte går igenom besiktningen då, eller ja det gör väl inte det beror väl på kanske vad man får för person


Du får göra vad du vill med dina rutor efter B-stolpen.Du får ta bort dom och svetsa dit plåt istället... Det finns ju firmor som spraytonar bilrutor, så har du rätt grejer så kan du nog få det snyggt!! men det funkar inte med en sprayburk,, det kan jag nog garantera..


Om du ska tona baklyktorna så ska du skaffa en till uppsättning av "lagliga" otonade baklyktor. (Så att du kan montera dessa när du ska till SBP och besiktiga bilen)





Funderar på att LED-konvertera och tona mittenbromsljuset. Är det något SBP är buttra över? Har ju de vanliga lysena orginal.


om mittenbromsljuset är original monterat så kan dom gnälla på d ja..sen kan dom gnälla på led konverteringen om inte lamporna reflekterar som dom ska så du får sätta dit 2 extra reflexer nånstans när du besiktigar..


Hur ær det med Hellas "svarta" till VW? Dessa borde væl gå igenom? http://www.hella.com/produktion/HellaCO . _Lamps.jsp


Det enklaste är dock att spraytona baklycktorna, det blir både snyggt och ser proffsigt ut om man gör på rätt sätt.. det finns toningspray att köpa på t.ex mekonomen och dessutom en borttagningsspray som göra att du på bara några minuter kan få väck toningen igen. Så lägg inte pengar på att skaffa en uppsättning orginallampor bak inför besiktning utan avlägsna toningen på egen hand.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka