Styla en Volvo 140 (Karossändringar)

Hej! Behöver lite hjälp med karossändringar på min 140. Jag har redan tagit bort utbuktningen för listerna och breddat bakskärmarna. Har även byggt sidepipes så det blir inge kjolar på den:) Lägg gärna ut bilder på någon snygg karossändring, kan vara snygg grill, frontplåt, bakända eller vad som helst, ge mig ideer!



Svar på inlägget: Styla en Volvo 140 (Karossändringar)



taksänkning?? skulle de va nått


håller med! YEY, 1000 foruminlägg!!!


http://www.garaget.org/?car=21478


jag skulle vara väldigt försiktig med taksänkning finns allt för många mardrömmsobjekt som folk taksänkt ge dig inte på det om du inte vet vad du gör och ta för fan inte för mycket annars så kan du ju bygga in luftfjädring det finns inte på många 140s snacka om att få en grymm bil. behåll kofångare och allt crome och ha det i superskick och mattsvart kaross cromefälgar plus luftfjädring så har du en jävligt stilren och cool bil som du blir rätt ensam om


är de "styling" de? är inte de mer custom raggarstuk


camaro lysen bak. här är en bild som polaren skicka te mig, han och hans kompis lr hur det va håller på med en 140/142 http://files.upl.silentwhisper.net/upload4/IM000049.JPG


Det hade varit häftigt med taksänkning, men det tror jag inte jag börjar ge mig in på, har för den delen redan gjort klart inredningen. Det är ju sant att det är lite mer custom än styling, men det är såna ändringar jag vill göra inte bara slänga på några jävla plastkjolar och sånt. Det där med Camaro lysena bak såg riktigt häftigt ut, blir nog att göra så om man får tag i några billiga.


Kolla bilsport för några nummer sen,där har du fina tips på ursnygg 140.Kan inte tänka mig vackrare bil än den.Välj sedan fin kulör till och det är ett lyckat projekt!


Jasså, ska försöka att få tag i det numret.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka