Vad kostar och köper man billig orginallack?

Ska lacka om lite grejer på bilen och jag undrar ungefär hur mycket det kan kosta att köpa ca 1 liter färg hos sin Nissan handlare? Alltså vad ungefär brukar det kosta när när man köper förg från en sådan firma. Färgen har koden TH1 så det är inte världens vanligaste, tanken var först att köpa lite billig på biltema men det fanns så klart inte. Men går det annars att ringa runt till lackerare så kan de fixa färgen? Problemet är att det ska vara så billigt som möjligt eftersom bilen inte är alltför ny så vill jag inte lägga flera tusen på lacken, inte många hundralappar för den delen heller. Självklart så hade de stängt av telefonen när man ringde tio i sex till Nissan handlaren. Ska ringa dit imorgon och se hur mycket det kostar men jag är ivrig över att få veta hur mycket färg brukar kosta. Annars får gärna någon vänlig skäl höra av sig om den har ett par liter med TH1 lack hemma.



Svar på inlägget: Vad kostar och köper man billig orginallack?



När jag lackade om min Golf 2:a så kostade VW:s Alpinvit 800:-/litern.


För de första säljer inte Nissan färg =P Gå till närmaste lackerare, de blandar på plats. Ev om du vill ha färgen på burk kan du speciallbeställa på mekonomen kostar knappt 200kr burken 400ml.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka