Backspeglar Mercedes W124

Är det nån som vet hur man kan få tag i höger backspegel från en högerstyrd W124a? så att man får två likadana, å slipper den där äckliga högerspegeln som förstör hela bilen. jag vet ju att ett alternativ är att köpa nån form av eftermarknadsspeglar typ i chrome made in Malaysia... men dom börjar bli så uttjatade..



Svar på inlägget: Backspeglar Mercedes W124



Annars är det bara att ta ett par udda speglar och plasta så får du mer personlig prägel, vissa har ju provat montera nyare Backspeglar på w124:a lägger in ett exempel hära: annars tycker jag M3 funkar fint är då än så länge nöjd med det på min kärra, visst börjar det bli utjatat och har börjat spana på ngt eget för att inte ha som alla andra ( annars om du är helt inne på den linjen hör med några av alla på detta forum www.mbsca.com/forum ) ,


Tackar för tipsen jo M3 speglar funkar! det ser riktigt bra ut, jag menar bara att det börjar bli så vanligt så jag hade velat haft nåt annat stuk, men jag får spåna vidare så får man se vad det blir.. jag har faktiskt (Malaysia tillverkade) M3 speglar som jag kommer att montera på tills vidare, lackade i samma färg som bilen.


Har du vart inne å kollat på Ebay? Där finns faktiskt en del upptäckte jag när jag hade tråkit å surfa runt lite där;) D e mitt tips=)





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka