Montage av m3 spelgar på audi A4

Finns det någon här som har monterat ett par m3 speglar på en audi a4 ? Jag köpte adapterplattor på mh styling till just audi a4 som skulle passa. men adapterplattorna är för stora och hålen stämmer inte alls.



Svar på inlägget: Montage av m3 spelgar på audi A4



är du säker på att du inte beställde till fel , typ sedan\kombi . då passar det inte


nja jag sa klart och tydligt till dem jag har en audi a4 sedan årsmodell 96 så letade han fram o kollade o sa att dessa ska du ha så hmm


okej de kan vara fel ändå , jag fick fel på min gammla bil . men om de inte bara passar så kan du göra som jag gjorde . o borra om hålen . för du menar att inte adaptern passar mot kaross ?


japp precis den är lite för stor om man gemför med orginalet så man kan ju möjligtvis fixa d själv men man tycker ju att det ska passa endå, men kanske ska ta en sväng till mh styling o se om d kanske är så att ja fick fel iaf..


ja gör de o dubbel kolla . rätt ska vara rätt





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka