Missnöjd med en beställning från bluerides.se

Hej, jag skulle varna alla som beställer från blueride för att dom kan ha grovt missbildade produkter. Jag bestälde en växelspaks knopp därifrån, den fanns hemma i lager och jag betalade kl 04 på måndag morron med kontokort och fick först nu produkten (8 dagar senare!!!). Här är en bild på hur den ser ut! http://img403.imageshack.us/my.php?imag . 020xi4.jpg Har nu mailat dom och vi får se hur snabb responstid dom har på kundsuporten. (enda bra hitils är väll bilden ja tog, ser typ ut som en söt missbildad tecknad figur ^^)



Svar på inlägget: Missnöjd med en beställning från bluerides.se



tyvär så brukar det vara så att man får vad man betalar för ..


jo men va fan så jävla skev behöver ju den inte vara, ja mena det ska vara en styling sak, den försämrar ju utse:endet (


Man får ju räkna med att det inte är högsta kvalité på grejerna, men det där var nog i det mesta laget. Den är ju sne? På deras "marknadsföringsbild" så ser man inte det.


Presis, på bilden ser den väldigt nice ut och i fall den såg ut så runt om så hade det varit helt ok, men inte när den är så sne


Jag har beställt en del saker därifrån till vinterbilen och har aldrig haft några problem varken med produkterna eller leveranser. Men att hänga ut dem för lite försenad leverans samt att en produkt inte var korrekt är lite taskigt tycker jag. Det är ju bara att byta ut den mot en ny det är till 98% ett produktionsfel och sånt händer hos alla tillverkare däremot så kontrolleras ofta "dyrare" prudukter nogrannare innan emballering. Det är bara att kontakta dem och få den utbytt som hos alla andra leverantörer.


är jättenöjd med det jag beställt.


Jag har ändrat rubriken för att inte hänga ut företaget i onödan. Andra verkar uppenbarligen nöjda, och det kan handla om ett undantag det som hänt trådskaparen.


Onödigt att hänga ut, sen är det ju såklart jätte tråkigt att få hem en produkt som inte är korrekt! men det händer nästan alla förr eller senare... Jag tycker att dom funkar bra.


Exakt, det händer alla... Tror inte att de är särskilt bitska av sig när det kommer till reklamation!





Mjoa, kanske, men precis allt som kunde gå fel/dåligt gick fel.


Beställde led neon kit -million collor och en blink växelspaksknopp från bluerid och det var fina grejer och "normalsnabb" leverans..


Antar att jag ver en väldigt olyklig kund då


Mm,troligen.. De kanske hade måndag där när du beställde.. =I;>)


Har också handlat därifrån, inte haft några problem med leveranserna eller produkterna.. Du hade väl bara otur


Ne nu är det över 24h sen jag anmälde felet och ännu inge respons från dem via mailen... Har jag bara extrem otur eler nå sånt nu ?


Du är nog bara extremt kräsen. 24h är väl inget för ett mindre företag. De har väl mycket att göra, eller har mindre personal. Du känner väl till att det är semestertider?


varför inte prova med å göra på det hederliga gamla sättet å lyfta telefonen å slå en pling??? då brukar företagen reagera positivare än om du bara mailar. det är mycket lättare å få en ny vara om du är lite trevlig å ringer å presenterar dig å säger vad du har för problem...





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka